Behöver du köpa till en centraldammsugare slang?

En centraldammsugare slang är ju ett måste för att kunna använda din centraldammsugare. Du som är ute efter en centraldammsugare slang, du kan hitta det hos EMS Vac Parts AB. Idag är det inte fel att ha en centraldammsugare, både hemma och på olika arbeten. Denna typ av dammsugare underlättar dammsugningen en hel del! Skillnaden mot en vanlig, bärbar dammsugare är att en centraldammsugare är permanent installerad i byggnaden och har ett nätverk av rör och slangar som sträcker sig till olika rum.

Bra slang till din centraldammsugare

Du kan hitta centraldammsugare slang hos EMS Vac Parts AB. De har många olika slangar för olika behov. Deras slangar är lätta och de är flexibla. De finns även i en mängd olika längder. Hos detta företag hittar du även andra bra tillbehör.

Varför satsa på en centraldammsugare?

Det är inte fel att satsa på att installera en centraldammsugare. Dels är det så att den ger en kraftfullare sugkraft. Det beror på att den oftast har en kraftfullare motor än vanliga portabla dammsugare. Det gör att du får en mer effektiv rengöring.

En annan fördel som denna typ av dammsugare har är att den inte låter lika mycket. Det har att göra med att själva dammsugaren är placerad i en separat del av byggnaden. Det gör att du får mindre buller och obehag då du ska dammsuga.

En centraldammsugare ger även bättre luftkvalitet. Det beror på att allt damm och smuts går till den centrala behållaren istället för att den stannar kvar och cirkulera runt i rummet som det gör om du använder en vanlig dammsugare. En centraldammsugare förbättrar luftkvaliteten genom att avlägsna partiklar och allergener från inomhusmiljön.

 

Posted in Hem & Bygg | Comments Off on Behöver du köpa till en centraldammsugare slang?