Smart med trumljudsisolering

Något som kan vara bra att satsa på, det är trumljudsisolering. När det gäller trumljudsisolering så handlar det om att få bort en hög trumljudsnivå och stegljudsnivå. Trumljud är det ljud som uppstår i ett rum man befinner sig i. När det är stegljud så är det ljudet från gångtrafik i rummet ovanför oss medan trumljudet beskriver hur mycket det låter i samma rum som vi går i. För att få till en bra isolering, så kan man använda en decibelmatta. Det är vad Aprobo erbjuder. Denna läggs då under en flytande parkett. Denna decibelmatta kallas Decibel 2. Men den blir det en bra lösning på alla akustikproblem. Det skapas istället en bra luftljudsisolering och stegljudsisolering som i sin tur förbättrar stegljudsnivån.

Behöver du trumljudsisolera?

Om du har behov av trumljudsisolering eller stegljudsisolering, så kan det vara bra att vända dig till Aprobo. Hos dem finns det många olika lösningar för olika akustikproblem. Detta företag är marknadsledande inom akustiklösningar för golv och bjälklagskonstruktioner samt att de även då erbjuder högkvalitativa golvmaterial anpassade för miljö- och funktionskrav.

Vissa rum är inte alls roliga att vistas i eftersom det blir en efterklang eller ett eko. Det har att göra med rummets akustik. För att lösa problemet så är det bra att satsa på rätt sorts akustiklösning.

Ta hjälp av Aprobo

Aprobo har flera smarta kollektioner med akustiklösningar. Utöver att de kan erbjuda sin decibelmatta, så har de även smarta textilmattor, som är bra för kontor och andra offentliga miljöer. De har även sitt Decibel Concept, som är bra lösningar för akustikproblem relaterade till golv och bjälklagskonstruktioner. De erbjuder också tillbehör så som underlagsmattor, golvskyddmaterial, tejper, lim med mera.

 

Posted in Hem & Bygg | Comments Off on Smart med trumljudsisolering